• 06 - 28976821 / info@trans-bindweefselmassage.nl

Mijn praktijk van binnen

Praktijk van binnen

De consulten vinden bij voorkeur plaats in mijn praktijk te Mijnsheerenland in de Hoeksche Waard. Dit is slechts 15 minuten van Rotterdam.

Mijn praktijk is voorzien van luxe massageapparatuur, zoals een massagetafel met elektrische deken die elektrisch in hoogte verstelbaar is. Deze tafel heeft uitsparingen voor vrouwen die het als niet prettig ervaren om op hun borsten te liggen. Ook voor zwangere vrouwen is deze tafel uitermate geschikt, want de tafel beschikt over een uitneembare uitsparing voor de buik waar een elastische band in aangebracht kan worden. Ook mannen met een buikje ervaren dit als erg prettig.

Verder heb ik een ruime keuze aan massageoliën en waxen, welke in overleg met de cliënt gebruikt kunnen worden. Olie of massagewax is zowel voor de cliënt als behandelaar prettig om een juiste balans tussen frictie op en beweging over de huid te krijgen.

Er is staat een tafel en twee stoelen voor een gesprek met een kopje thee, koffie of water. Er kunnen boeken geraadpleegd worden zoals: ‘De Sleutel tot Zelf-bevrijding’ door Christiane Beerlandt of ‘Bloeien in de Bagger’ door Yoyo van der Kooi.

Voor de koudere dagen is de praktijk verwarmt tot 24⁰c. Staat de elektrische deken op de massagetafel aan en krijg je zo nu en dan een warme handdoek. Heerlijk is dat! Voor degene die de massage ondergaat is het prettig dat het in de praktijk warmer is dan in de reguliere huiskamer.

Op locatie

Bij afspraak op locatie ‘Masseur aan de deur‘ neem ik een opklapbare massagetafel mee en de bijbehorende hoes, handdoeken of fleece, oliën en waxen. Gevraagd wordt om de ruimte voor te verwarmen op 24⁰c . Dit bevordert ontspanning en het gevoel van welbehagen. Eventueel kan op verzoek een heteluchtkachel meegenomen worden.

 

Foto ter decoratie van een enkele glooing van heuvels in de schemering met hier en daar bomen op de contour van de heuvels. Met een pastel rose achtergrond van het avond licht. Praktijk Trans Esbima; Esbima massage; Bindweefselmassages; NEI; Life coaching; Coaching; Ontspanningsmassage; Mijnsheerenland; Regio’s Hoeksche Waard, Rotterdam en Dordrecht e.o.; Chronische pijn (schouder, rug, nek, etc.); Acute pijn (herstel na letsel, rug, etc.); Hoofdpijn en migraine; Herstel na operaties; Ongelukken of verwondingen; Stijfheid en andere spierklachten; Een scheve lichaamshouding; Fibromyalgie; Scoliosis Carpal tunnel syndroom; RSI. Maar ook: Burn-out; Stress; Vermoeidheid; Lichte depressie; Koude handen en voeten; Tintelingen in de benen; Onverwerkt verdriet of andere emotie; Vage klachten.

Rust

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.