Mijn praktijk van binnen

Praktijk van binnen

Mijn praktijk is voorzien van luxe massageapparatuur, zoals een massagetafel met elektrische deken die elektrisch in hoogte verstelbaar is. Deze tafel heeft uitsparingen voor vrouwen die het als niet prettig ervaren om op hun borsten te liggen. Ook voor zwangere vrouwen is deze tafel uitermate geschikt, want de tafel beschikt over een uitneembare uitsparing voor de buik waar een elastische band in aangebracht kan worden.

Verder heb ik een ruime keuze aan natuurzuivere massageoliën en waxen, welke in overleg met de jou gebruikt kunnen worden. Olie of massagewax is zowel voor de cliënt als behandelaar prettig om een juiste balans tussen frictie en beweging te krijgen.

Voor de koudere dagen is de praktijk verwarmt tot 24⁰c en krijg je zo nu en dan een warme handdoek over je lijf. Heerlijk is dat!

Op locatie

Bij afspraak op locatie neem ik een opklapbare massagetafel mee en de bijbehorende hoes, fleece, oliën en waxen. Het is comfortabel om de ruimte voor te verwarmen op 24⁰c. Dit bevordert ontspanning en het gevoel van welbehagen.

Foto ter decoratie van een enkele glooing van heuvels in de schemering met hier en daar bomen op de contour van de heuvels. Met een pastel rose achtergrond van het avond licht. Praktijk Trans Esbima; Esbima massage; Bindweefselmassages; NEI; Life coaching; Coaching; Ontspanningsmassage; Mijnsheerenland; Regio’s Hoeksche Waard, Rotterdam en Dordrecht e.o.; Chronische pijn (schouder, rug, nek, etc.); Acute pijn (herstel na letsel, rug, etc.); Hoofdpijn en migraine; Herstel na operaties; Ongelukken of verwondingen; Stijfheid en andere spierklachten; Een scheve lichaamshouding; Fibromyalgie; Scoliosis Carpal tunnel syndroom; RSI. Maar ook: Burn-out; Stress; Vermoeidheid; Lichte depressie; Koude handen en voeten; Tintelingen in de benen; Onverwerkt verdriet of andere emotie; Vage klachten.

Rust