Werken aan onverwerkt verdriet, juist in deze periode.

Juist nu, met al die gebeurtenissen waar je je familie en vrienden dichtbij wilt hebben, kan het zijn dat onverwerkt verdriet naar boven komt. Misschien ben je je er niet eens bewust van, maar je voelt je niet blij, terwijl daar geen directe reden toe is.

Met Esbima massagetherapie kunnen opgekropte emoties in je lichaam losgewerkt worden. Vaak weet je niet dat het er zit of waar, tot we een plek tegenkomen die extra gevoelig is. Er zitten blokkades of verklevingen in je bindweefsel. Via bindweefselmassage kunnen we die verklevingen rustig los masseren. Het kan het zijn dat er dan ook ineens bepaalde emoties naar boven komen, zoals woede of verdriet. En dat is helemaal prima, er is geen goed of fout. Ieder mens reageert anders op een behandeling. Feit is wel, dat aandacht besteden aan die verklevingen en emoties het begin is van onverwerkt verdriet verwerken.

Trans Esbima helpt mensen die moeite hebben met het verwerken van het verlies van een dierbare. Dat kan gaan om het overlijden van een naaste, maar ook door het verbreken van een relatie of vriendschap.

Juist zo rond de feestdagen kan dit opspelen. Ik ben dan ook gewoon beschikbaar en er zijn nog een paar plekken vrij.

Met vriendelijke groet,

Ingmar van Ek
Trans Esbima