Recensies

Echte recensies / beoordelingen van Trans Esbima van Facebook – Telefoongids / Gouden gids – Google recensies ed.


Dit gaat veel verder als massage, echt een aanrader. Blokkades in spieren ik ben er vanaf­čśâ­čĹŹ

Frank K.


Ik loop al jaren met nekklachten en ik voel ze als sneeuw voor de zon verdwijnen na nog maar een paar behandelingen bij Trans Esbima. Echt een aanrader!!!!
Marjolein K.

Hele triathlon af kunnen ronden… Sinds mei geblesseerd geraakt aan mijn kuit, lopen was pijnlijk en rennen ging ook moeizaam. Na een uitgebreide behandeling is de pijn na vier dagen verdwenen en heb ik de triathlon pijnvrij kunnen doen. Twee weken later ben ik weer zeer gemotiveerd aan het trainen voor een ander evenement in 2019! Thanx!!

Foto van klant Martin de G. na het behalen van de finisch Iron Man triatlon in Wales. Succes mede behaald door Esbima diepe bindweefselmassage bij massagepraktijk Trans Esbima.

Succes na diepe bindweefselmassage

Martin de G.


Ik had een massage gewonnen met valentijn.. superblij mee.. gister al langs gegaan en het was een fijne goede stevige massage.. ik voel me stukken losser en heb er goed door geslapen. Heerlijk relaxed.

Dani├źlle CK


Helemaal herboren na een massage. Echt een aanrader!

Boardlord Soest


Met langdurige lichamelijke klachten kan ik deze behandeling zeker aanraden. Meestal is het ook iets anders zoals geestelijk of emotioneel. Hierin is hij heel vaardig. Ook legt hij van te voeren duidelijk uit wat je kan verwachten en wat hij gaat doen. Tussentijds geeft hij hele goede tips waar je echt verder mee kan. Na deze behandeling voel ik me echt een ander mens en zit ik veel lekkerder in mijn vel. Daar ben ik hem zeer dankbaar voor.

MarcelFeit is dat ik in 5 sessies 80% beter ter been ben. Sport weer heb kunnen oppakken en progressie boekt, Minder onzeker ben in m’n bewegingsvrijheid en misschien nog wel het belangrijkste van alles, 90% minder pijn en daardoor minder pijnstillers gebruik. Alle credits gaan in deze naar Ingmar.

Gr. Jan


Na van het kastje naar de muur gestuurd te zijn met rugklachten via masseur ad deur bij Ingmar terecht gekomen. Fantastische service en vakbekwaamheid, ben weer mobiel. Een dikke 10.

Kay B.


Heel bijzonder dit. Niet een gewone spier- of een ontspanningsmassage, maar een massage van de bindweefsels. Hier had ik nog niet eerder van gehoord. Het is soms even doorbijten, want een verkleving wegmasseren kan behoorlijk gevoelig zijn, maar dit heb je zelf in de hand omdat je aanwijzingen moet geven tot hoe diep de masseur kan gaan. De masseur luistert hier goed naar. Ook bijzonder omdat deze massage ook werkt via de energiebanen zoals de Chinezen dat gebruiken. Ik heb niveau 1 en 2 gedaan. Naast het wegmasseren van lichamelijke klachten, zoals nekpijn en een stijve bilspier (waardoor ik soms moeilijk trappen kon lopen), resulteerde dit ook in nieuwe idee├źn om de balans tussen werk en priv├ę weer goed te krijgen. Mijn ervaringen zijn echt heel goed. Een aanrader.

Inge B.


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.