Recensies

Echte recensies / beoordelingen van Trans Esbima van Facebook – Telefoongids / Gouden gids – Google recensies ed.


Andere massage dan ik gewend was, zelf ben je ook actief zodat je dit samen met Ingmar doet. Ingmar weet waar hij mee bezig is ,professioneel en geeft goede tips . AV


Ik kan het iedereen aanraden ik ben van mijn nekklachten af en mijn rugpijn waar ik zolang mee heb gelopen ook mijn hoofdpijn klachten zijn zo goed als verdwenen deze man weet heel goed waar hij mee bezig is echt TOP

Peter G.


Voor mij ongebruikelijke massage. Je moet zelf actief meedoen. Aanhechting spieren wordt flink aangepakt. Bindweefsel wordt ook flink onderhanden genomen. Ik hoop dat het effect gaat hebben. Ik ben positief.

Armand O.


In een periode waarin ik heel erg bezig was met persoonlijke ontwikkeling, leerde ik Ingmar ‘toevallig’ kennen. Normaal gesproken kies ik voor vrouwelijke masseurs, maar ik vond zijn benadering en inzichten over lichaam, geest en energieën zeer interessant en wilde dat eens proberen. Bij Ingmar kom je niet voor een typische ontspanningsmassage, maar voor een goed gesprek, rust, tijd voor jezelf, en het opheffen van bepaalde blokkades in je lichaam die zijn verbonden met je geest en met onderliggende spanningen. Zeker een aanrader! IS H


Je zal maar een frozen shoulder hebben …….. Die had ik. Ik heb Ingmar leren kunnen via Masseur aan de deur. Hij kwam, klapte zijn tafel uit en ging aan her werk met mijn probleem. Iedere sessie verbeterde de situatie en na een tijd was de schouder hersteld. Met regelmatige behandelingen ga ik gewoon door omdat het mijn algehele fitheid verbeterd. Buiten de goede resultaten is Ingmar ook een inspirerende persoonlijkheid en stelt hij de patiënt of zijn klant altijd centraal.


Ingmar is by far the best masseur. I started to receive treatment a year ago for a chronic back and neck problem. After one session the problem was instantly better. When this problem became a minor i went for the holistic body treatment up to and completing stage 2. His approach and his way is not just physically better but makes you mentally better and even makes you look at life in a different way. Both my husband and i get treatments every 3 weeks for a year now as way of life maintenance for body and mind. Others who have taken our recommendation have also thanked us for this introduction. I should have written this a long time ago but it is never too late. I will give up lots of things but not this, it really makes our hectic life bearable and balanced. Kim


Dit gaat veel verder als massage, echt een aanrader. Blokkades in spieren ik ben er vanaf😃👍 Frank K.


Ik loop al jaren met nekklachten en ik voel ze als sneeuw voor de zon verdwijnen na nog maar een paar behandelingen bij Trans Esbima. Echt een aanrader!!!! Marjolein K.

Hele triathlon af kunnen ronden… Sinds mei geblesseerd geraakt aan mijn kuit, lopen was pijnlijk en rennen ging ook moeizaam. Na een uitgebreide behandeling is de pijn na vier dagen verdwenen en heb ik de triathlon pijnvrij kunnen doen. Twee weken later ben ik weer zeer gemotiveerd aan het trainen voor een ander evenement in 2019! Thanx!! Martin de G.

Foto van klant Martin de G. na het behalen van de finisch Iron Man triatlon in Wales. Succes mede behaald door Esbima diepe bindweefselmassage bij massagepraktijk Trans Esbima.

Succes na diepe bindweefselmassage


Ik had een massage gewonnen met valentijn.. superblij mee.. gister al langs gegaan en het was een fijne goede stevige massage.. ik voel me stukken losser en heb er goed door geslapen. Heerlijk relaxed. Daniëlle CK


Helemaal herboren na een massage. Echt een aanrader!

Boardlord Soest


Met langdurige lichamelijke klachten kan ik deze behandeling zeker aanraden. Meestal is het ook iets anders zoals geestelijk of emotioneel. Hierin is hij heel vaardig. Ook legt hij van te voeren duidelijk uit wat je kan verwachten en wat hij gaat doen. Tussentijds geeft hij hele goede tips waar je echt verder mee kan. Na deze behandeling voel ik me echt een ander mens en zit ik veel lekkerder in mijn vel. Daar ben ik hem zeer dankbaar voor.

MarcelFeit is dat ik in 5 sessies 80% beter ter been ben. Sport weer heb kunnen oppakken en progressie boekt, Minder onzeker ben in m’n bewegingsvrijheid en misschien nog wel het belangrijkste van alles, 90% minder pijn en daardoor minder pijnstillers gebruik. Alle credits gaan in deze naar Ingmar.

Gr. Jan


Na van het kastje naar de muur gestuurd te zijn met rugklachten via masseur ad deur bij Ingmar terecht gekomen. Fantastische service en vakbekwaamheid, ben weer mobiel. Een dikke 10.

Kay B.


Heel bijzonder dit. Niet een gewone spier- of een ontspanningsmassage, maar een massage van de bindweefsels. Hier had ik nog niet eerder van gehoord. Het is soms even doorbijten, want een verkleving wegmasseren kan behoorlijk gevoelig zijn, maar dit heb je zelf in de hand omdat je aanwijzingen moet geven tot hoe diep de masseur kan gaan. De masseur luistert hier goed naar. Ook bijzonder omdat deze massage ook werkt via de energiebanen zoals de Chinezen dat gebruiken. Ik heb niveau 1 en 2 gedaan. Naast het wegmasseren van lichamelijke klachten, zoals nekpijn en een stijve bilspier (waardoor ik soms moeilijk trappen kon lopen), resulteerde dit ook in nieuwe ideeën om de balans tussen werk en privé weer goed te krijgen. Mijn ervaringen zijn echt heel goed. Een aanrader.

Inge B.


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.